Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Пищевые и биотехнологии
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 13 No. 2 (2025)
Vol. 13 No. 2 (2025)
Published:
2025-06-08
Review articles
REVIEW OF BIOTECHNOLOGICAL APPROACHES TO BIO-ENRICHMENT OF TRITICUM AESTIVUM L.
Yulia R. Serazetdinova, Lyudmila K. Asyakina (Author)
5-15
CONTENT ANALYSIS OF INNOVATIVE DEVELOPMENTS OF FERMENTED MILK DRINKS OFFERED ON THE CONSUMER MARKET
Anna P. Simonenkova, Tamara N. Ivanova, Oksana V. Evdokimova (Author)
16-25
Applied Biochemistry and Biotechnology
INFLUENCE OF CULTURE TEMPERATURE ON THE GROWTH DYNAMICS OF LACTOBACILLUS SAKEI IN NUTRIENT MEDIA WITH VARIOUS PROTEIN SUBSTRATES
Aleksandr S. Moskvichev, Julia G. Bazarnova, Anna A. Timohina (Author)
26-33
PDF (Russian)
JUSTIFICATION OF THE USE OF INGREDIENTS IN THE RECIPE OF A LOW-CALORIE CHOCOLATE SPONGE CAKE
Elvira A. Pyanikova, Anna E. Kovaleva, Alexander A. Zaikin, Ekaterina E. Pavlova, Oksana V. Evdokimova (Author)
34-43
PDF (Russian)
SONOCHEMICAL APPROACH TO OBTAIN BIOMASS OF YEAST SACCHAROMYCES CEREVISIAE WITH HIGH ERGOSTEROL CONTENT
Rinat I. Fatkullin, Irina V. Kalinina, Natalia V. Popova, Daria S. Stepanova (Author)
44-51
PDF (Russian)
Проектирование и моделирование новых продуктов питания
ПРОЕКТИРОВАНИЕ РЕЦЕПТУРЫ СЫРОВЯЛЕНЫХ КОЛБАСОК ИЗ МЯСА ПРОМЫСЛОВЫХ ЖИВОТНЫХ
Татьяна Михайловна Гиро, Надежда Егоровна Моисеева, Иван Валериевич Мокрецов, Максим Александрович Сухов (Author)
52-63
PDF (Russian)
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ КОМПЛЕКСНОГО ПОДХОДА В РАЗРАБОТКЕ ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ ПОНИЖЕННОЙ ВЛАЖНОСТИ
Наталья Владимировна Науменко, Евгения Игоревна Аникина, Елизавета Константиновна Васильева (Author)
64-75
PDF (Russian)
РАЗРАБОТКА АНАЛИТИЧЕСКОГО ПОДХОДА К ОБОСНОВАНИЮ СТРУКТУРЫ СМЕСИ ОБОГАЩЕННОГО КРЕКЕРА
Галина Владимировна Шуршикова, Елена Сергеевна Корнева, Наталья Митрофановна Дерканосова (Author)
76-84
PDF (Russian)
Environmental problems of biochemistry and technology
СРАВНЕНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ НЕТЕРМИЧЕСКИХ МЕТОДОВ ОБЕСПЕЧЕНИЯ МИКРОБИОЛОГИЧЕСКОЙ БЕЗОПАСНОСТИ ПИЩЕВЫХ ОТХОДОВ
Николай Эдуардович Воротынцев, Александр Львович Кузнецов, Элина Андреевна Базанкова, Олег Александрович Суворов (Author)
85-94
PDF (Russian)
КВАНТОВО-ХИМИЧЕСКОЕ ИЗУЧЕНИЕ МОЛЕКУЛЯРНОЙ СТРУКТУРЫ МИКОТОКСИНОВ ЗЕРНА ПШЕНИЦЫ
Ирина Юрьевна Потороко, Артем Владимирович Малинин, Алена Александровна Руськина (Author)
95-102
PDF (Russian)
АНАЛИЗ БИОТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ ПРОЦЕССОВ ПРИ СОЗРЕВАНИИ РЖАНЫХ ЗАКВАСОК НА ОСНОВЕ ПРОБИОТИЧЕСКИХ МИКРООРГАНИЗМОВ
Светлана Павловна Меренкова, Полина Сергеевна Петрушенко (Author)
103-111
PDF (Russian)
РАЗРАБОТКА АЛГОРИТМА СОЗДАНИЯ ИНФОРМАЦИОННЫХ РЕСУРСОВ ДЛЯ ПРОГНОЗИРОВАНИЯ ГИДРОЛИЗА МОЛОЧНЫХ БЕЛКОВ
Илья Михайлович Чанов, Оксана Владимировна Зинина (Author)
112-122
PDF (Russian)