Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Пищевые и биотехнологии
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 12 No. 3 (2024)
Vol. 12 No. 3 (2024)
Published:
2024-09-07
Review articles
THE IMPACT OF CLIMATE CHANGE ON THE RISKS OF DEFECTS IN WHEAT GRAIN PROCESSING PRODUCTS: SAFETY ISSUES AND PREVENTION STRATEGIES
Irina Yu. Potoroko, Marouane Chemek, Alena A. Ruskina (Author)
5-11
PDF (Russian)
Applied Biochemistry and Biotechnology
BERBERINE IN EMULSIONS: POSSIBILITIES TO STIMULATE GABA PRODUCTION IN YOGURT
Varisha Anjum, Ammar M.Y. Kadi, Irina Yu. Potoroko (Author)
12-21
PDF (Russian)
ВЛИЯНИЕ ЭМУЛЬСИИ ПИКЕРИНГА НА ОСНОВЕ КМЦ НА БАРЬЕРНЫЕ СВОЙСТВА БИОРАЗЛАГАЕМОГО КОМПОЗИТНОГО МАТЕРИАЛА
Артем Владимирович Малинин, Арам Валерикович Цатуров, Эрнест Рубикович Петросян, Мозес Эдаче Энтону (Author)
22-30
PDF (Russian)
Проектирование и моделирование новых продуктов питания
РАЗРАБОТКА ИЗОТОНИЧЕСКОГО НАПИТКА, ОБОГАЩЕННОГО ИЗОЛЯТОМ СЫВОРОТОЧНОГО БЕЛКА И ВИТАМИННЫМ ПРЕМИКСОМ
Владимир Александрович Лазарев (Author)
31-40
PDF (Russian)
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ АРКТИЧЕСКОГО ЯГОДНОГО СЫРЬЯ В ТЕХНОЛОГИИ КОРПУСНЫХ КОНФЕТ
Шамиль Асхабович Шамилов, Наталия Валерьевна Заворохина, Алексей Валерьевич Тарасов, Михаил Иванович Лукиных (Author)
41-47
PDF (Russian)
Environmental problems of biochemistry and technology
EFFECT OF PARA-AMINOBENZOIC ACID MILK SUPPLEMENTING ON THE AMINO ACID PROFILE OF SEMI-HARD CHEESE
Mustapha Mohab Kamel, Elena G. Kovaleva, Alexey V. Buhler (Author)
48-55
PDF (Russian)
ВЛИЯНИЕ СОСТАВА ЗАКВАСОЧНОЙ МИКРОФЛОРЫ НА ФОРМИРОВАНИЕ И СОХРАНЯЕМОСТЬ АНТИОКСИДАНТНЫХ СВОЙСТВ ФЕРМЕНТИРОВАННЫХ РАСТИТЕЛЬНЫХ НАПИТКОВ
Наталия Викторовна Попова, Андрей Константинович Васильев, Ксения Сергеевна Каменева (Author)
56-64
PDF (Russian)
Pharmaceutical and Food Engineering
АНАЛИЗ ЗАБОЛЕВАЕМОСТИ ОРГАНОВ ДЫХАНИЯ НАСЕЛЕНИЕМ И ПЕРСПЕКТИВЫ ПРОФИЛАКТИКИ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ, ОБОГАЩЕННЫХ ЛЕКАРСТВЕННЫМИ РАСТЕНИЯМИ
Анна Павловна Симоненкова, Тамара Николаевна Иванова, Оксана Валерьевна Евдокимова, Инна Владимировна Бутенко (Author)
65-74
PDF (Russian)