Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Пищевые и биотехнологии
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 11 No. 2 (2023)
Vol. 11 No. 2 (2023)
Published:
2023-06-14
Review articles
RESOURCE-SAVING ECO-TECHNOLOGIES FOR PROCESSING GRAIN CROPS
Natalia V. Naumenko, Maruan Shemek, Rinat I. Fatkullin (Author)
5-10
PDF (Russian)
DEVELOPMENT AND RESEARCH OF ADAPTIVE MICROBIAL CONSORTIUM FOR BIOLOGICAL WASTEWATER TREATMENT FROM BETAINE SURFACTANTS
Olesya V. Salishcheva, Anastasia S. Burlachenko (Author)
11-21
PDF (Russian)
Applied Biochemistry and Biotechnology
ВЛИЯНИЕ УЛЬТРАЗВУКА НА ПРОРАСТАНИЕ ЯЧМЕНЯ
Юлия Игоревна Кретова, Лина Александровна Авдеева, Удай Шрирамрао Аннапуре (Author)
22-32
PDF (Russian)
BIODEGRADABLE MATERIALS BASED ON STARCH AND CHITOSAN COMPOSITION: OPERATIONAL PROPERTIES
Artem V. Malinin, Aram V. Tsaturov, Anastasia V. Ignatova, Shirish Sonawane (Author)
33-40
PDF (Russian)
TECHNOLOGY OF SYNTHESIS OF RESISTANT STARCH, APPLICABLE FOR EMULSION SYSTEMS, ON THE BASIS OF ULTRASONIC CAVITATION
Alena A. Ruskina, Irina Yu. Potoroko (Author)
41-48
PDF (Russian)
Проектирование и моделирование новых продуктов питания
LOW-ALCOHOL PHYTONUTRIENT DRINKS BASED ON HONEY AND GINGER
Aibike Berik (Author)
49-56
PDF (Russian)
РАЗРАБОТКА ЙОГУРТА НА ОСНОВЕ БЕЗЛАКТОЗНОГО МОЛОКА С ФУНКЦИОНАЛЬНЫМ БИОАКТИВНЫМ СОЕДИНЕНИЕМ
Ирина Юрьевна Потороко, Аммар Мохаммад Яхья Кади, Минлэй Ван, Миньфэн Хэ, Ин Чжан, Синьюе Чэнь, Тяньюань Чнао (Author)
57-64
PDF (Russian)
Environmental problems of biochemistry and technology
INFLUENCE OF DIFFERENT TYPES OF POLYMER PACKAGINGS ON THE STORAGE OF AVOCADO FRUITS DURING THEIR SALES IN THE RETAIL TRADE NETWORK
Natalya A. Karpova, Lyubov M. Sokolova, Vsevolod N. Kulishov, Gennady V. Tkachenko, Sergey A. Maslovsky (Author)
65-73
PDF (Russian)
ИЗУЧЕНИЕ КИНЕТИКИ ПРОЦЕССА ФЕРМЕНТАЦИИ СОЕВОГО МОЛОКА ЗАКВАСОЧНОЙ КУЛЬТУРОЙ LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS
Наталия Викторовна Попова, Ирина Валерьевна Калинина (Author)
74-82
PDF (Russian)
Pharmaceutical and Food Engineering
ПОЛУЧЕНИЕ ФУНКЦИОНАЛЬНОГО ЙОГУРТА, ОБОГАЩЕННОГО ЙОДОМ В БИОДОСТУПНОЙ ФОРМЕ
Юлия Олеговна Савлукова (Author)
83-92
PDF (Russian)
ЭКСПРЕСС-ОПРЕДЕЛЕНИЕ АНТИОКСИДАНТНОЙ АКТИВНОСТИ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ОДНОРАЗОВОЙ ПОТЕНЦИОМЕТРИЧЕСКОЙ СЕНСОРНОЙ СИСТЕМЫ
Алексей Валерьевич Тарасов, Наталия Валерьевна Заворохина (Author)
93-102
PDF (Russian)
ИССЛЕДОВАНИЕ ПРОТИВОВИРУСНОЙ АКТИВНОСТИ ФЕРМЕНТАТИВНЫХ ГИДРОЛИЗАТОВ БЕЛКОВ С ОБОСНОВАНИЕМ ВОЗМОЖНОСТИ ИХ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ В СОСТАВЕ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННОЙ ПИЩЕВОЙ ПРОДУКЦИИ
Сергей Леонидович Тихонов (Author)
103-111
PDF (Russian)